Založ si blog

Vakcína je sloboda alebo prečo nebyť laboratórnou opicou.

Niekedy sa zamýšľam nad zmýšľaním niektorých ľudí , ktorí zo strachu pred silnejšou chrípkou, ktorú premenovali na kovid (mimochodom na Slovensku za sezónu , 2016/17 , teda za cca 4 mesiace zomrelo 3703 ľudí a nikde neboli žiadne opatrenia. A chrípke česť jen pamiatke- tá v r. 2020 umrela na kovid…) , urobia čokoľvek pre falošný pocit bezpečia pred kovidom  a za každú cenu sa idú dobrovoľne a masovo  zaočkovať geneticky modifikovaný opičím adenovirusom…

 

Ich nezaujíma, že posledné mesiace stále o nemenovanej vakcíne počuť, koľko poškodení zdravia, alebo úmrtí pribudlo, hlavne že máme vakcínu, ktorú už mnohé štáty odmietajú používať a ktorú sme dokonca veľkodušne dostali aj od Francúzov… lebo ani tam ju už nechcú.

MRNA vakcíny a tobôž geneticky modifikované z opičieho vírusu, sú pokusom na ľuďoch, ktorý ešte nikdy nikde nebol vykonaný. Hlavne že vakcíny sú zo západu, preto sú určite bezpečné  účinne…URČITE?

Aj medzinárodná lieková agentúra (EMA) a aj výrobca vyhlasujú že vakcína je bezpečná, že krvné zrazeniny nesúvisia s očkovaním (čo na tom, že tie vznikli  mnohých štátoch po očkovaní opičím sajrajtom…). A že prínos očkovania vraj prevažuje nad rizikami. Viete čo to pre mňa znamená? že ak na očkovanie zomrie 10 000 ľudí a vakcinácia „ochráni“ 10001 človeka, tak prínos je väčší než riziká…EMA dnes napr,. vyhlásila, že naďalej bude skúmať súvislosť medzi očkovaním a zrazeninami…prečo asi?  Lebo je bezpečná???!!!

Nikto nevie, čo taká vakcína urobí za pol roka, za rok za päť rokov.

Na viacerých serveroch som čítal aj to, že všeobecne nikde nie je garantované, že vakcína ochráni proti kovidu, teda z toho vyplýva aj očkovaný človek môže dostať kovid.

Napr. aj dnes v správach RTVS, ktoré považujem za najdôveryhodnejšie  na rozdiel od súkromných mediálnych žúmp, boli spomenutí vedci z Osla, že našli dôvod , kvôli čomu zrazeniny po očkovaní opičím sajrajtom tvoria. Dôvodom je silná imunitná reakcia človeka ktorá vedie k tvorbe protilátok  a tá vyvoláva zrazeniny. Nie som odborník, ale dáva to zmysel.

Okrem toho bolo spomenuté aj to, WHO vyhlásila, že prínos vakcinácie v EU nebol výraznejšie potvrdený, nakoľko v porovnaní s minulým rokom prípadov kovidu a aj úmrtí pribúda rýchlejšie. A to sa už očkuje nejaký ten mesiac.

 

Ak vedci chcú robiť pokusy s novými pokusnými vakcínami, tak prečo ich robia masovo na ľudoch???

EMA vyhlasuje že vakcíny s opičím sajrajtom sú bezpečné –ako to môžu vedieť? Lebo ich podmienečne schválila?

Vakcíny sa bežne skúmajú aj 3,5 a viac rokov Nie pár mesiacov! A to málokto dokáže pochopiť.

A že sú schválené vôbec neznamená že sú bezpečné Znamená to jedno jediné -farmakofirmy a lobbisti odviedli veľmi dobrú prácu. Stačí si spomenúť na knihu od Virapena, Nežiaduci účinok smrť.

Takže vakcína opičím sajrajtom nás skutočne môže oslobodiť – od starostí pozemského života…

Nie je lepšie nebyť  laboratórnou opicou a radšej dôverovať vakcínam, ktoré sú vyrábané tradičným spôsobom používaným desiatky rokov, Odhliadnuc od toho, či ide o západnú, východnú  alebo ázijskú vakcínu? Tá totiž ak neochráni, aspoň nezabije…

Prečo si do seba pichať geneticky modifikovaný opičí vírus?

Niekedy mám pocit, že mnohé tie „známe osobnosti počnúc…končiac…, majú sľúbené provízie z predaja .Preto tak zaryto propagujú „opičiu slobodu! A nie, tak aspoň zarobili na reklame…Ale propagovať niečo za každú cenu???

 

Kam sme to dospeli???

Prírastok do rodiny.

18.03.2021

Mame v rodine prírastok. Neočakávaný. A to je možné? Áno – zvierací. Sadám ráno do auta ktoré parkuje na pozemku a pred autom vrana. Jedno krídlo má natiahnuté, takže mi bolo jasné že niečo s ním má. Možno zlomené. To by bola ako človek bez nohy. Vlastne nie- ako bez dopravného prostriedku. Vrana skákať a behať môže. Neskôr som zistil,že krídlo asi [...]

Podnikatelsky raj. ..

17.08.2019

Kde bolo, tam bolo, bol raz jeden sprosty bananovy pseudostat, ktory vraj riadili mafiani so zakonmi prisposobenymi pre seba a tak potom cela aj vyzerala, vratane podnikania… Apropo podnikanie: skuste uspesne podnikat , ak sa pri kazdej fakture musite obavat, ci vam ju vas partner preplati. Nuz bezne sa stava, ze nezaplati vobec, alebo zaplati o niekolko mesiacov alebo rokov. A malu firmu [...]

Ako sociálna poisťovňa okráda svojich občanov II.

10.05.2018

Ako sociálna poisťovňa okráda svojich občanov II. V predošlom dieli (http://cocker.blog.pravda.sk/2013/09/25/3/) som rozoberal prípad občana, ktorého okradla sociálna poisťovňa. Ten príbeh však má pokračovanie. Občan sa proti rozhodnutiu Okresného súdu odvolal. V r. 2017 mu prišlo uznesenie z Najvyššieho súdu a neskôr aj z Krajského súdu, že sociálna [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 26646x
Priemerná čítanosť článkov: 2961x

Autor blogu

Kategórie